Правила и Условия
Следващите ПРАВИЛА уреждат отношенията между Овърмаинд ООД, като собственик на Интернет магазина и всяко лице, наричано по-нататък Потребител, което посещава и/или купува от стоките предоставяни чрез Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg.

Чл.1. УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ са задължителни и важат за всички Потребители на Интернет магазина www.overmind-auto.com и  www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg без изключения.

Чл.2. Правилата, въведени с настоящите условия за ползване се считат за приети от Потребителя с факта на влизането му в Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg.

Чл.3. Потребителят се задължава да ползва Интернет магазина www.overmind-auto.com и  www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg в ъответствие с изискванията на настоящите правила, както и всички други условия, поставени от  законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите УСЛОВИЯ.

Чл.4. Всяка поръчка от страна на Потребител на Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg има силата на договор за покупко-продажба между двете страни, като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Потребителя за сключването на договора. Корекция в заявката след депозирането й може да бъде извършена само при съгласие и от двете страни. Всяка заявка се извършва на български език.

Чл.5. При извършена покупка на стока и/или услуги от Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg, Овърмаинд ООД поема отговорността за доставката им, за цената, качеството, вида и бройката, упомената от Потребителя.

Чл.6. Разходите по доставка на стоката и/или услугата са за сметка на Потребителя, освен ако в условията за продажба изрично не е упоменато друго.

Чл.7. Всеки Потребител е длъжен:
а. да предостави вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си при попълване на регистрационната форма в Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg.
б. да внася своевременно промени в предоставените данни с оглед на тяхната вярност, точност, актуалност и изчерпателност;
в. да уведоми незабавно Овърмаинд ООД за всяко неоторизирано използване на акаунта му, както и за всяко друго нарушаване на сигурността;
г. да прекратява достъпа до акаунта си в Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg (log off) в края на всяка сесия (след използването му).
д. да поддържа конфиденциалността на информацията за достъп до акаунта си, като е изцяло отговорен за всички дейности, достъпът, до които се извършват с неговата регистрация и лична електронна поща;
е. да използва парола и личен електронен пощенски адрес, за който гарантира, че до тях нямат достъп други лица.

Чл.8. Всеки Потребител има правото на достъп до своята заявка-договор, която ще му бъде предоставена при поискване. Всяка заявка се потвърждава в телефонен разговор на посоченият от Клиента номер за връзка.

Чл.9. В случай, че Потребителят предостави фалшива, неточна, неактуална или непълна информация, Овърмаинд ООД има право да закрие и/или изтрие информацията на/за неговия пощенски адрес и да му откаже по-нататъшен достъп до част или до Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg.

Чл.10. Съобразно Закона за защита на личните данни в сила от 01.01.2002 г., Потребителят има право на достъп и на поправка до собствените си лични данни, които е въвел или са станали достояние на Овърмаинд ООД при ползване от него на Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg.

Чл.11. Приемайки настоящите Условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име, парола и електронен пощенски адрес изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Овърмаинд ООД по електронен път.

Чл.12. Всички доброволно предоставени от Потребителя данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Интернет магазина www.overmind-auto.com и www.overmind-auto.com и www.japan-parts.bg се съхраняват, обработват и използват от Овърмаинд ООД за целите на поддръжка на определени функционалности на портала и за целите на рекламата.

Чл.13. В случай на загубване или забравяне на паролата за достъп, Потребителят може да поиска от системата за регистрация генериране на нова, която автоматично ще бъде изпратена на регистрираната от Потребителя лична електронна поща.

Чл.14. Овърмаинд ООД не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на настоящите условия.
 
ОвърмаиНд Ауто


Оригинални резервни авточасти за японски и корейски автомобили с поръчка. Доставките се извършват в срок от 10 раб. дни. за контакти 089 669 73 22 / 089 669 73 21

Онлайн Запитване, времето и точните данни са многи ценни в търговията на авточастите, затова се опитваме да Ви предоставим най-добрият и най-лесният начин за онлайн запитване за авточасти чрез нашият уебсайт ...

Febest използва естествен високо качество каучук (75%) и (25%) синтетичен каучук. Това означава, че е по-издръжливо, може да се справи на температури от -40 до +140 градуса. Febest се проверява от германски експерти за контрол на качеството, за да се гарантира, че всички части са от изключително високо качество. Ние имаме специално разработени метали и гуми, които създават супер издръжлив и дълготраен краен продукт. Всички части на Febest , които съдържат метал използват Най-добрата високо-въглеродна стомана и високо качествен процес на топлина обработка, която подобрява металната здравост и изпълнение, и частите използват по-високо ниво на лак да позволи на лагерите да се търкалат по-гладко и по-дълго. за повече информация, кликнете тук

Нови продукти ...

81511-35090 стъкло, преден мигач
0222721 кука за теглене
8651A065 биалетка стабилизаторна
AWR4116 чистачка задна

Най-гледани продукти ...

90010-01122 Крушка, за табло
1K0411303AM Тампон за стаб. щанга
52853417AD КАРЕ ЗА КАРДАН КОМПЛЕКТ
04437-0K020 Маншон вътрешен каре
48544-01G00 Втулка за хебел
Y601-13-221A Въздуховод
45810-60G00 Преден мост
42100-SMG-E05 Тампон заден мост