За нас

ОвърмаиНд Ауто, е търговско дружество (на едро и дребно) на автомобилни резервни части, аксесоари, нашият магазин и склад съдържа широка продуктовата линия за японски, корейски, английски, европейски и американски автомобили.

ОвърмаиНд Ауто действа чрез висок опит и упорита работа в областта на резервните части. Нашето професионално управление и обслужване на клиентите са високо квалифицирани да отговарят на вашите нужди. Не е съвпадение... нашият растеж!! Ако сега погледнем назад, виждаме колко дълъг и труден път сме изминали ...

Скъпи клиенти, ОвърмаиНд Ауто, като търговска фирма с ограничен персонал и бюджет, намерихме начини да се свържем с големи компании които са ни полезни. Не само те ни представиха на търговски партньори, но и ние също така сме много полезни в асистирането и изучаване относно международната търговия. Ние приемаме, че регистрация на нашата компанията е едно от най-добрите решенията , което някога сме правили.

Нашите опит и контакти в и извън България ни дават добра способност да обслужваме нашите клиенти както желаят. Нашето виждане както и нашия опит в този бизнес е перспективно. Ние инвестираме нашия талант, енергия и ресурси в най-високо качествено планиране, отношение, маркетинг и уверяваме безпрецедентно качество на търговия за онези които работят и се занимават с нас.

ОвърмаиНд Ауто е официален партньор на фирма Фебест - Febest (Германия) за България, и може да ви предложи богат асортимент от лагери и главини, тампони за амортосьори, маншони и буфери за амортисьори, маншони за карета и рейки, карета вътрешни и външни, тампони за двигател, тампони за стабилизираща щанга, биалетки, шарнири, накрайници, носачи, ремонтни комплекти за спирачни апарати, спирачни цилиндри и др. ...

Сега ние се гордеем с това, което постигнахме чрез честност, смирение, всеотдайност, упорита работа и творчество. Всичко това се превърна в мотивация, за да се продължи успешно тази история.

ОвърмаиНд Ауто поддържа широка гама от резервни авточасти. нашата стратегия е да внасяме бързо и да доставяме бързо. Така ние можем да предоставим всички резервни части, които се изискват в рамките на най-кратък срок.

Скъпи Клиенти, бихме искали да подчертаем, че стоките, представени в нашия сайт са една малка част от това, което нашата компания притежава. Затова не се колебайте да се свържете с нас …