Midland " Швейцарско качествено масло "

Oel-Brack AG – семейна компания, основана през 1880 година в сърцето на Швейцария – Hunzenschwil, кантон Aargau.
Разработва и произвежда висококачествени смазочни продукти от четири поколения.

Midland не просто масло, а цялостна грижа и най-доброто решение за всички масла и други течности във Вашата машина. Доверете се на безкомпромисното качество, създадено от хора с опит и иноватори в сферата на смазочните продукти!

Синтетични, полусинтетични и минерални моторни, трансмисионни и хидравлични масла
Добавки, греси, антифризи и спрейове
Швейцарските продукти с марка Midland са признати и препоръчвани от всички световноизвестни производители на МПС и строителна техника.

Благодарение на високите постижения на всички нива в производството и мениджмънта, компанията е призната по световния стандарт за качество със сертификати

ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004.

Продуктовата гама Midland се разширява и оптимизира постоянно според променящите се потребности на пазара. През 2017 година Oel-Brack AG изгражда изцяло нов завод, разбира се отново в Швейцария, оборудван с най-съвременни технологии, за да отговори на все по-голямото търсене на своите продукти в световен мащаб.

По този начин марката Midland се е доказала като синоним на качествен швейцарски продукт, удовлетворяващ изискванията на всички свои партньори – както в сферата на производителите на смазочни продукти, така и при крайния потребител.


Онлайн каталог
Поръчай онлайн кликнете тук