31356765574 Тампон за стаб. щанга
  • Марка: Febest
  • Код на продукт: BMSB-E90F
  • Наличност: в Наличност

  • 11.00 лв.


31356765574 Тампон за стабилизираща щанга Ф26.5 преден

Замяна за:

Съвместими модели:
BMW 1 E81/E87 2003-2011
BMW 1 E82/E88 2008-2012
BMW 3 E90/E91 2004-2012
BMW 3 E92/E93 2005-2013
BMW Z4 E89 2008-

Write a review

Please login or register to review