32005-70E00 Датчик заден ход
  • Марка: Yoshida
  • Код на продукт: YS2005
  • Наличност: в Наличност

  • 26.00 лв.


32005-70E00 Датчик за лампа заден ход

Замяна за:
3200570E2A
3200570E12
3200570E10
3200570E20

Съвместими модели:
Nissan

Write a review

Please login or register to review