3815A199 каре за полуоска
  • Марка: Yoshida
  • Код на продукт: YCVJ4007
  • Наличност: в Наличност

  • 150.00 лв.


3815A199 каре за полуоска 36X69.2X30, външно

замяна за:
3815A200

съвместими модели:
MITSUBISHI PAJERO IV/MONTERO V87W/V97W 2006-

Write a review

Please login or register to review