22410-26860 КАПАК ЗА КЛАПАНИ
  • Марка: Yoshida
  • Код на продукт: YGVC2216
  • Статус: с Поръчка ...

  • 150.00 лв.


22410-26860 КАПАК ЗА КЛАПАНИ

замяна за:


съвместими модели:
KIA RIO 1.6 05-
HYUNDAI ACCENT 1.6 05-

Write a review

Please login or register to review

Нови продукти ...

A2463302701 КАРЕ ЗА ПОЛУОСКА ВЪНШНО
A2123307900 КАРЕ ЗА ПОЛУОСКА ВЪНШНО
A2054100881 ВИСЯЩ ЛАГЕР
96989978 МАРКУЧ КАРТЕРНИ ГАЗОВЕ